Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Robert Lund

Partner Oslo

+47 924 25 585 Last ned CV / Last ned vcard

Konstruktiv rådgiver innen statsstøtte-, anskaffelses- og kontraktsrett med omfattende prosedyreerfaring

Aktuelle nyheter relatert til Robert Lund:

Flere nye partnere

Vi samler styrkene og er stolte av å kunne presentere flere nye partnere. For oss og mange av våre klienter er de velkjente. Sammen skal vi være den beste rådgiver og samarbeidspartner, og et førstevalg for stadig flere.

Bransjer

Fagområder

Robert har blant annet bakgrunn fra ALT advokatfirma, BAHR advokatfirma, EU-kommisjonen, Oslo tingrett og Konkurransepolitisk avdeling i Nærings- og fiskeridepartementet. Han har omfattende erfaring fra prosesser overfor EFTAs overvåkningsorgan (ESA) og EFTA-domstolen.

Robert arbeider med alle deler av EØS-retten – især med statsstøtte og offentlige anskaffelser. Han jobber også mye med tvisteløsning og kontrakts- og entrepriserett.

Robert bistår både offentlige oppdragsgivere og private leverandører med gjennomføringen av omfattende prosjekter, herunder med organisering og tilrettelegging av næringsvirksomhet for å sikre at slik virksomhet er i overensstemmelse med anskaffelses- og statsstøtterettslige regler.

Robert står videre bak en rekke publikasjoner og er en mye brukt foredragsholder og sensor innenfor ulike EØS-rettslige emner.