Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Samuel Skrunes

Partner Bergen

+47 932 27 778 Last ned CV / Last ned vcard

Praktisk rådgivning og tvisteløsning basert på bransjeerfaring

Aktuelle nyheter relatert til Samuel Skrunes:

Kluge uttaler seg om konkursras i bygg- og anleggsbransjen

Estate skriver i dag at antallet konkursåpninger i bygg- og anleggsbransjen gjorde i 2018 et hopp på hele 35 prosent. Fra cirka 1000 konkursåpninger i 2017 så var det i fjor hele 1350, viser tall fra Brønnøysundregistrene.

Nye partnere i Kluge

Vi er stolte av å ønske Kyrre Tangen Andersen, Nicolai René Nielsen og Samuel Skrunes velkommen til partnerskapet i Kluge. De tiltrer i januar 2019.

Kluges energiteam vokser – Velkommen som ny partner Kjetil Stensvik

Vi er glade for å ønske velkommen til Kjetil Stensvik som det seneste tilskuddet til vårt energiteam. Kjetil startet i Kluge som partner 1. august 2018, og kom da fra en stilling som Head of General Counsel Office i Equinor ASA.

Vi styrker vår avdeling for Energi

Vi gleder oss over å ha styrket vår allerede topprankede olje- og gass avdeling med assosiert partner, Samuel Skrunes. Samuel returnerer til Kluge etter fire år som advokat i Statoil ASA, hvor han arbeidet med oppstrømskontrakter både i Norge og internasjonalt.

Bransjer

Fagområder

Samuel leder entreprisegruppen i Bergen. Han har omfattende erfaring med rådgivning til prosjekter, både landbasert og offshore. Han har bistått både byggherrer, entreprenører og rådgivere så vel med kontrahering som oppfølging og sluttoppgjør, samt rettsprosesser. Etter å ha arbeidet 7 år i hovedsak med entreprise, eiendomstransaksjoner og offentlige anskaffelser, har han arbeidet 4 år med oppstrøms leverandørkontrakter som advokat i Statoil. Han har dermed inngående kjennskap til kontrakter innen oljeindustrien for FC/EPC/EPCI/EPMA, fjerning og opphugging, supply-, beredskaps- og installasjonsfartøy, helikopterkontrakter samt andre tjeneste og leveransekontrakter.

Samuel har internasjonal erfaring fra prosjekter i Afrika og Brasil.

Han har også erfaring fra ulike transaksjoner knyttet både til eiendom, prosjekter og selskaper.