Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Snorre Haukali

Partner Stavanger

+47 907 99 655 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgivning innenfor selskapsrett, M&A og finansiering, med særlig kompetanse knyttet til forhandlinger av internasjonale transaksjoner

Aktuelle nyheter relatert til Snorre Haukali:

COVID-19: Statlig garantiordning for lån til små og mellomstore bedrifter og gjenopprettelse av Statens obligasjonsfond

Regjeringen har gjennomført en rekke tiltak for å redusere de økonomiske konsekvensene av smitteverntiltakene mot koronautbruddet. Blant disse tiltakene er opprettelsen av en midlertidig statlig garantiordning for lån til små og mellomstore bedrifter og gjenopprettelsen av Statens obligasjonsfond. Garantiordningen er senere utvidet til også å omfatte større bedrifter. Tiltakene må sees i sammenheng med etableringen av kortsiktige rentefri skattekreditter gjennom omfattende utsettelser av skattebetalinger, og har som formål å sikre levedyktige, norske bedrifters likviditet gjennom krisen.

Rammes din virksomhet av koronaviruset?

I forbindelse med koronaviruset, har Kluge satt sammen et ekspertteam som kan bistå med juridiske problemstillinger og konsekvenser.

Kluge bidrar i publikasjonen ICLG

Assosiert partner Linn Hoel Ringvoll og partner Snorre Haukali har skrevet det norske kapittelet om prosjektfinansiering i publikasjonen Global Legal Group 2018.

Snorre Haukali, Managing Partner i Kluge, er oppnevnt som kanadisk konsul i Stavanger

Den kanadiske ambassaden har besluttet å åpne konsulat i Stavanger. Stavanger er en viktig by for norsk/kanadisk samarbeid med sin olje- og gassnæring. Næringslivet er kjent for sin entreprenørånd og nye interessante næringer, som Canada ser som interessante for økt samarbeid mellom landene.

Bransjer

Fagområder

Corporate (Oppkjøp og sammenslåinger (M&A), Selskapsrett, Corporate Governance, Bank & finansiering, Kontraktsrett.

Bransje: Industri, Finansforetak, Energibransjen, Handel.

Sakstyper: Selskapstransaksjon, Restrukturering, Finansiering, Styrearbeid.

Fremhevet i Chambers' oversikt over advokater innenfor corporate/ M&A: "Effective, available and a good sparring partner," as well as being "highly commercially aware."