Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Sunniva Nising Sandvold

Senioradvokat Bergen

+47 971 41 893 Last ned CV / Last ned vcard

Konstruktiv og løsningsrettet bistand, hovedsakelig innenfor arbeidsrett

Aktuelle nyheter relatert til Sunniva Nising Sandvold:

Er din virksomhet klar for den nye personvernforordningen?

Kluge har stor pågang fra både private og offentlige klienter om dagen når det gjelder ulike utfordringer knyttet til personvern. Klientene ønsker både mer kunnskap om regelverket samt bistand for å få på plass relevante interne retningslinjer for etterlevelse i egen virksomhet. Den nye personvernforordningen trer i kraft 25. mai 2018, og alle virksomheter bør før dette sette seg inn i hva regelverket vil bety for dem og vurdere nødvendige tiltak.

Bransjer

Fagområder

Arbeidsrett, erstatningsrett, selskapsrett, kontraktsrett.

Sunniva har jobbet som advokat i Kluge siden 2010, og tilhører Kluges avdeling for Industri, handel og finans i Bergen. Sunniva er spesialisert innenfor arbeidsrett, men har også erfaring med problemstillinger knyttet til kontraktsrett, erstatningsrett, tvisteløsning/prosess og selskapsrett.

Til daglig jobber Sunniva hovedsakelig som rådgiver og med prosessoppdrag knyttet til ulike arbeidsrettslige spørsmål, innenfor både individuell og kollektiv arbeidsrett. Sunniva bistår klienter blant annet med omorganiseringer, nedbemanninger, stillingsvernstvister og ulike personalspørsmål både på arbeidsgiver- og arbeidstakersiden.

I tillegg har Sunniva prosedyreerfaring både i arbeidsrettssaker og flere andre typer saker.