Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Thomas Abrahamsen

Partner Stavanger

+47 971 87 810 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgiver innenfor M&A, selskapsrett og kontraktsrett, med særlig fokus på energisektoren og internasjonale prosjekter

Aktuelle nyheter relatert til Thomas Abrahamsen:

Kluge bistår i et betydelig internasjonalt industrielt oppkjøp

Et team fra Kluge, ledet av partnerne Thomas Abrahamsen og Snorre Haukali, har sammen med Kanter Advokatbyrå KB, bistått selgerne av Øglænd System Group i transaksjonen hvor Hilti-konsernet fra Liechtenstein kjøper det norske industrikonsernet.

Kluge bistår i nok en betydelig lisenstransaksjon på norsk sokkel

Et team fra Kluge, ledet av partnerne Audun Stornes og Thomas Abrahamsen og med bistand fra advokat Joar Kalsaas, har bistått Dong E&P Norge AS med salg av andeler i feltene Oselvar, Tambar, Tambar East, Trym og Ula til Faroe Petroleum Norge AS mot et vederlag på MUSD 70,2.

Bransjer

Fagområder

Thomas arbeider med transaksjoner/M&A, generell selskapsrett, offshorekontrakter, petroleumsrett, IPR, fornybar energi, samt generell juridisk prosjektbistand.

Han bistår kjøpere og selgere, herunder private equity-fond og meglerhus, med transaksjoner og kontrakter, særlig innenfor energisektoren. Thomas er spesialist på lisenstransaksjoner på norsk sokkel, og har særlig kompetanse på internasjonale M&A prosjekter. Han har mange års erfaring med å bistå oljeselskaper og oljeserviceselskaper, ikke bare i forhold løpende rådgivning om daglig drift, men også i strategiske prosesser som kapitalinnhenting og salg av hele eller deler av virksomheten.  

Han har bred erfaring innenfor forretningsjussen, herunder forhandlinger/inngåelse av kontrakter, tvisteløsning og prosedyre, samt løpende bistand til prosjektorganisasjoner i oppfølgning av kontrakter/prosjekter.