Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Thomas Abrahamsen

Partner Stavanger

+47 971 87 810 Last ned CV / Last ned vcard

Rådgiver innenfor M&A, selskapsrett og kontraktsrett, med særlig fokus på energisektoren og internasjonale prosjekter

Aktuelle nyheter relatert til Thomas Abrahamsen:

Kluge har bistått i en betydelig oljeservice transaksjon

Expro Holdings Norway AS annonserte 2. juli 2019 inngåelse og gjennomføring av en aksjekjøpsavtale for kjøp av 100 % av aksjene i Quality Intervention AS.

Kluge har bistått i en betydelig software/oljeservice transaksjon

PE fondet Norvestor annonserte den 10. januar 2019 inngåelse og gjennomføring av en aksjekjøpsavtale for kjøp av 100 % av aksjene i Wellit Holding AS og med en reinvestering fra nåværende eiere på 40 %.

Kluge har bistått i nok en stor E&P transaksjon på norsk sokkel

Neptune Energy Group ("Neptune") annonserte 28. juni 2018 inngåelsen av en aksjekjøpsavtale for kjøp av 100 % av aksjene i VNG Norge AS («VNG Norge») fra det tyske energiselskapet VNG AG.

Kluge bistår i et betydelig internasjonalt industrielt oppkjøp

Et team fra Kluge, ledet av partnerne Thomas Abrahamsen og Snorre Haukali, har sammen med Kanter Advokatbyrå KB, bistått selgerne av Øglænd System Group i transaksjonen hvor Hilti-konsernet fra Liechtenstein kjøper det norske industrikonsernet.

Bransjer

Fagområder

Thomas arbeider med transaksjoner/M&A, generell selskapsrett, offshorekontrakter, petroleumsrett, IPR, fornybar energi, samt generell juridisk prosjektbistand.

Han bistår kjøpere og selgere, herunder private equity-fond og meglerhus, med transaksjoner og kontrakter, særlig innenfor energisektoren. Thomas er spesialist på lisenstransaksjoner på norsk sokkel, og har særlig kompetanse på internasjonale M&A prosjekter. Han har mange års erfaring med å bistå oljeselskaper og oljeserviceselskaper, ikke bare i forhold løpende rådgivning om daglig drift, men også i strategiske prosesser som kapitalinnhenting og salg av hele eller deler av virksomheten.  

Han har bred erfaring innenfor forretningsjussen, herunder forhandlinger/inngåelse av kontrakter, tvisteløsning og prosedyre, samt løpende bistand til prosjektorganisasjoner i oppfølgning av kontrakter/prosjekter.

Fremhevet i Chambers' oversikt over advokater innenfor energi, olje og gass: "He's really a fantastic asset and adviser in transactions, outstanding professionalism in negotiations. He works systematically to reach solutions, without compromising important issues. He sees the whole picture without losing his eye for detail."