Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Thomas Hansteen

Advokat Stavanger

+47 452 39 334 Last ned CV / Last ned vcard

Pragmatisk og løsningsorientert rådgivning, med fokus på transaksjoner og forretningsutvikling

Aktuelle nyheter relatert til Thomas Hansteen:

Oslo Legal Hackathon

I helgen gikk det første Oslo Legal Hackathon av stabelen og Kluge var stolt bidragsyter til arrangementet.

Kluge bidrar til vekst

Mellom 25 og 30 små og mellomstore bedrifter har våren 2017 deltatt på et vekstprogram i regi av Connect Vest, Kluge, EY og Bouvet. Programmet, som delvis er finansiert med støtte fra Sandnes kommune, bestod av totalt tre heldagsseminarer med vekst som tema.

Stor oppslutning om juridisk gründerhjelp

I begynnelsen av mars inviterte Kluge og Gründerskolen Alumni, i samarbeid med Håmsø patentbyrå, til workshop for oppstartsbedrifter i Oslo. Temaet var hva bedrifter i oppstartsfasen bør være oppmerksomme på når de skal sikre sine viktigste verdier.

Bransjer

Fagområder

Thomas er tilknyttet Kluges faggrupper for selskapsrett/M&A og børs- og verdipapirrett, og bistår norske og utenlandske klienter med transaksjonsrådgivning og løpende rådgivning knyttet til corporate governance, løpende kontraktsforhold, sikring av eiendeler og rettigheter, samt finans- og verdipapirregulatoriske forhold.

I tillegg til jusutdannelsen har Thomas utdannelse innenfor innovasjon og entreprenørskap, og har god kjennskap til innovasjonsprosesser og oppstart av teknologibedrifter. Han bistår med jevne mellomrom innovative bedrifter i oppstartsfasen med en rekke ulike forhold av betydning for den enkelte bedrift og bedriftseier, og har bistått med utarbeidelser av til søknad om ulike former for tilskudd fra offentlige støtteapparater for nystartede bedrifter.