Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Thomas Rieber-Mohn

Partner Bergen

+47 934 64 504 Last ned CV / Last ned vcard

Spisskompetent rådgiver og erfaren prosedyreadvokat

Aktuelle nyheter relatert til Thomas Rieber-Mohn:

Thomas Rieber-Mohn i Kluge med møterett for Høyesterett

Vi har gleden av å meddele at Høyesterett den 15. januar gav Thomas Rieber-Mohn tillatelse til å være advokat ved Høyesterett.

IPR-satsning fra Kluge

Etter å ha opplevd stor suksess med tvisteløsning innen immaterialrett har vi nå doblet antall advokater som jobber dedikert med IPR-rettslige problemstillinger.

Kluge i VG: Saksøker Norsk Tipping for bruken av kjennetegnet Lotto

Det europeiske spillselskapet Playcherry har saksøkt Norsk Tipping for å få kjent selskapets registrering av varemerket Lotto ugyldig. Partner i Kluge Thomas Rieber-Mohn representerer Norsk Tipping.

Mulighet for å tegne særskilt IPR-forsikring

Immaterielle rettigheter (IPR) utgjør et viktig konkurransefortrinn i dagens marked, og det oppstår en rekke rettstvister vedrørende både eierskap til, og krenkelser av slike rettigheter. Slike tvister omfattes normalt ikke av alminnelige ansvars- og rettshjelpsforsikringer. Imidlertid finnes det nå en rekke tilbydere av særskilte forsikringer mot utgifter og ansvar i IPR-relaterte tvister.

Bransjer

Fagområder

Thomas er en erfaren rådgiver og prosedyreadvokat, med møterett for Høyesterett og særlig spisskompetanse innen IPR. Han er en av svært få norske advokater med doktorgrad på dette rettsområdet.

Thomas har i flere år vært anbefalt innenfor IPR/Intellectual Property i anerkjente publikasjoner som Chambers Global, Chambers Europe og Legal 500.

Chambers & Partners skriver:

«Clients praise Thomas Rieber-Mohn of Kluge Advokatfirma AS for his extensive knowledge, stating:He has excellent skills when it comes to understanding our issues and problems.”»
Chambers Global, 2017

«He is very helpful when advising on negotiation strategy and has very good communication skills in court.» 
Chambers Global, 2016

«Thomas Rieber-Mohn of Kluge Advokatfirma AS “is well prepared and able to dive into details”, according to clients.»
Chambers Global, 2015