Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Trond Selvikvåg

Partner Stavanger

+47 915 84 284 Last ned CV / Last ned vcard

Konkret og praktisk rådgivning innen eiendomsutvikling, forvaltningsrett, entrepriserett og fast eiendoms rettsforhold, herunder tvisteløsning/prosedyre

Aktuelle nyheter relatert til Trond Selvikvåg:

IVAR frifunnet for miljøkriminalitet

Kluge ved advokat Trond Selvikvåg har bistått IVAR IKS i straffesak for Jæren tingrett, hvor IVAR IKS ble frifunnet etter at selskapet var tiltalt for miljøkriminalitet.

Bransjer

Fagområder

Selvikvåg har 30 års erfaring med fast eiendoms rettsforhold herunder ekspropriasjon og skjønn, tingsrett, miljø og forurensing, naturressurser og natur og kulturvern. Han har erfaring fra bistand til offentlig virksomhet og forvaltning knyttet til levering og beskyttelse av drikkevann og etablering av landskapsvernområder.

Selvikvåg bistår offentlig og privat virksomhet ved kjøp og salg av eiendom, leie og feste kontrakter, avfall- miljø og forurensningsjuridiske spørsmål. Han bistår ved grunn og rettighetserverv i forbindelse med offentlige og private tiltak herunder grunnerverv/skjønn ifm. tomter, vei og vannverk. Selvikvåg har også arbeidet mye med klausulering av områder som er nedslagsfelt for drikkevannskilder.