Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Rangeringer

Det gjennomføres egne rangeringer av de beste advokatvirksomhetene i hele verden. To av de viktigste og mest prestisjetunge rangeringene internasjonalt er Chambers and Partners og Legal 500.

Ratingbyråene henter inn fakta gjennom intervjuer og samtaler med klienter og advokatfirmaer. Målet er å finne de beste advokatfirmaene som yter høyeste faglig kvalitet og service til klientene. Flere år på rad viser resultatet at Kluge er et av Norges ledende advokatfirma innen flere rettsområder. Vi setter stor pris på at vår innsats og faglige ekspertise blir anerkjent av våre klienter.

Chambers

Chambers_europe_21.jpg
I Chambers Europe 2021 er Kluge fortsatt rangert på topp i to av våre kjerneområder Construction og Public Procurement. Vi er også rangert i toppsjiktet innen Dispute Resolution, Employment og Tax. Totalt er Kluge rangert innen 9 fagområder som firma og vi har 16 individuelt rangerte advokater.

 

Legal 500


Legal 500 for 2021 er publisert, og vi er stolte ogglade for at Legal 500 nok en gang har anerkjent Kluge som et av Norges ledende advokatfirmaer. Vi er rangert helt på topp innen Construction og Public procurement, og vi er rangert i toppsjiktet (tier 2)
innen Dispute Resolution Emloyment, Oil & Gas and EU/Competition.