Gå til Hovedinnhold Gå til Navigasjon

Bli bedre kjent med Andreas

Hvorfor velger man å jobbe i et av Norges største advokatfirma? Hva engasjerer i jobben, og hva gjør man utenom kontortid? Bli bedre kjent med en av våre fullmektiger, Andreas A. Arntzen.

Andreas Arntzen

I studietiden var jeg veldig usikker på hva jeg ville gjøre etter endte studier. Da jeg skrev master var det en god venn av meg som hadde skriveplass i Kluge, og han skulle fortsette som fullmektig. Det var han som vekket min interesse for Kluge.

Det som engasjerer meg i jobben er den varierte arbeidshverdagen. Variasjonen mellom å sitte på kontoret, delta i møter og stå i retten, gjør hverdagen spennende.

Jeg er en allsidig person og gjør derfor mye forskjellig på fritiden. I helger og ferier kommer jeg meg helst ut i naturen til fots, på sykkel eller på ski. Vinterens investering var randonee-ski. Jeg må også innrømme at jeg trives godt på sofaen med fjernkontrollen i nærheten.

Hvis jeg skal beskrive meg selv med tre ord vil jeg si allsidig, utadvendt og postiv.

Om jeg kan si noen fun facts om meg selv? Har deltatt i et 24-timersløp (og brutt), nakenbadet på første Klugetur (etter én uke på jobb), har ført seks rettssaker for domstolene på egenhånd i løpet av fullmektigtiden!